Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رفاه و آسیب‌های اجتماعی خبرگزاری فارس، نخستین رویداد روایت محور با موضوع جوانی جمعیت و معرفی الگوهای موفق فرزند آوری و فرزندپروری به همت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام حضرت امام (ره) در تهران برگزار شد.

در این رویداد علیان، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد اظهار داشت: به همت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام، کمک هزینه درمان ناباروری به ۱۰ هزار زوج نیازمند در سال جاری ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون ۱۱۰۰ خانواده متقاضی دریافت این تسهیلات را شناسایی و به بانک عامل معرفی کرده‌ایم.

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد با اشاره به محتوای بسته لبخند مادری، اظهار کرد: در این بسته ۴۰ قلم کالای ضروری مورد نیاز نوزاد به ارزش معادل ۴ میلیون تومان از بدو تولد تا دوسالگی کودک به سربازان و دانشجویان دارای فرزند، خانواده‌های دارای فرزند چندقلو و نیازمندان ارائه می‌شود.

وی گفت: از فردا توزیع این بسته‌ها شامل ۴۰ قلم پوشاک، شیشه شیر، تب سنج و سایر وسائل ضروری موردنیاز نوزاد در استان البرز آغاز می‌شود و در سال جاری ۷۰۰۰ بسته به جامعه هدف ارائه خواهد شد.

علیان، تاکید کرد:  در باشگاه مادر و کودک مثبت ۵، خدمات پزشکی، مشاوره، دندانپزشکی، سلامت و بهداشت، تغذیه و دارو برخی موارد دیگر به مادران در دوران بارداری تا ۳ سالگی نوزاد ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال ساخت یکی از این مراکز هستیم که در شهریورماه افتتاح می‌شود، بر اساس بازخورد این مرکز آزمایشی، در ۱۰ استان این طرح را اجرایی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: از دیگر برنامه های بنیاد ۱۵ خرداد می ووان به خدمات و کالاهای مورد نیاز مادر و فرزند پیش از تولد تا دوران ۵ سالگی در بسترهای فضای مجازی و پلتفرم خدمت زسان خانواده اشاره کرد.

وی گفت: در بخش دیگری از برنامه‌های بنیاد، خدمات و کالاهای موردنیاز مادر و فرزند قبل از تولد تا ۵ سالگی در بستر فضای مجازی و در پلتفرم خدمت‌رسان خانواده ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام مثبت ۵ بنیاد ۱۵ خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • کمک فناوری به ۹۰ درصد زوج‌های نابارور
  • خانواده گولسیانی در تمرین امروز پرسپولیس+ عکس | پوشش جالب همسر و فرزند هافبک سرخپوشان را ببینید
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند